הפסקת מלמול ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/11/2023 | 08:28 | מאת: שרון

שלום בני בן ארבעה חודשים. לפני שבוע וחצי בערך החל ממש למלמל. להסתובב מצד לצד ונהיה יותר חייכן וחברותי. פצאום הכל פסק. הפסיק למלמל. עצבני ובוכה כל הזמן ופחות פעיל. וגם קשר עין פחות טוב. הוא מסתכל ומחייך, אבל אולי עסוק יותר בסביבה. אני בלחץ מכיוון שאנחנו אחרי חיסון המחומשת הידוע לשמצה האם זה משהו ידוע? תודה

ילדים מתפתחים ב"מדרגות",משיגים משהו ולוקחים פסק זמן להשיג הבא. אם יש שינוי בהתנהגות, בכי וחוסר שקט יכול להיות שקשור למצב בריאותי, ללא קשר לחיסון. דלקת באוזן, עצירות, או כל דבר אחר... אולי כדאי להדוק עם הרופא ילדים? החיסון יכול לגרום למעט חום או תגובה במידי, כמהלך 24 שעות אחרי שניתן...מעבר לזה יכול להיות כל דבר אחר. טוב שאתם מחסנים, הנחיות משרד הבריאות והמצות שיוצאות נבדקות לעומק

04/11/2023 | 14:31 | מאת: שרון

תודה על המענה אין סיבה לחשוד בהפרעה תקשורתית?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה