חוות דעת לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/09/2023 | 16:26 | מאת: מיקה

שלום, בת שלי מקבלת קצבת ילד נכה וצריכה לעבור לנכות של מבוגר עטד כמה חודשים. אחד הליקויים - איבוד שמיעה באוזן אחד והפרעות רשות בהבנת הדיבור. צרידות קבועה. טופלה במהלך השנים ע י קלינאי תקשורת ללא הועיל. כנירא הבעיה נוסעת ממחלה נוירולגית שיש לה. האם ניתן לבצע אבחון הבנת הדיבור לצורך הגשה לביטוח לאומי.

מה דעתה של הקלינאית שעבדה איתה? את קשורה עם עו"ס בשרות החברתי במקום מגוריך? אם יש לה גמלת נכות, בטח כלל את ההיבטים שאת מצינת, הרי זה לא חדש...

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה