תינוק בן 7 חודשים מלמול

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/08/2023 | 10:45 | מאת: רחלי

הבן שלי בן 7 חודשים נולד לאחר הריון תקין בלידה רגילה בריא בד"כ התפתחות מוטורית תקינה תקשורתי מחייך וצוחק מתרשמת משמיעה תקינה מפנה ראש לשני הצדדים אבל לא מפיק כמעט קולות יש ב וסוג של פ שתיהם עם הוצאת רוק כשמדברת אליו לא מפיק צלילים אלא מחייך או צוחק כשהיה קטן יותר גיל 4 חודשים כן היה מפיק כל מיני קולות ומנהל סוג של שיחה אבל אין את זה עכשיו. זה היה רפלקסיבי? אשמח אם תייעצי לי מה לעשות משתדלת לדבר אליו ולקרוא ספרים תודה רבה!

מתארת התפתחות נורמלית! מה השאלה?

04/09/2023 | 23:07 | מאת: רחלי

מהטיפת חלב הבנתי שמצופה שיפיק הברות כפולותבהבה מהמה והוא מפיק לרוב בבידוד תקין?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה