אותיות שיניות שנהגות עם לשון יוצאת מבין השיניים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

21/08/2023 | 19:02 | מאת: חן

שלום, רציתי לשאול בקשר לבעיות היגוי באותיות השיניות בעיקר ס',ז',צ', (ש'פחות נשמעת כך), האותיות הנ"ל נשמעות אצלי עם לשון יוצאת מבין השניים.והן כלל לא שורקות.אשמח אם תוכלי לענות לי, איך קוראים לבעיה שלי? האם יש דרך לטפל בה בקלות ואיך? אציין שחסר לי כמה שיניים עליונות בעיקר בשני הצדדים וכן למטה האם זה קשור? והאם אחרי שאעשה שתלים הדיבור יתוקן אוטומטית? תודה רבה

קוראים לשיבוש "שינשון" אחרי השתלים תיגש לקלינאי תקשורת לבדיקה ואז תקבל מענה ליתר השאלות. בלי שיניים קדמיות קשה להגאות את השורקות, כולם!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה