בעיית הגייה עם האות ר'

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/07/2023 | 22:14 | מאת: חגי

שלום בני כמעט בן 4 והוא מכניס את האות ה אני חושב במקום ר רקפת - הקפת, גזר -הזר, רגע - הגע וכו אשמח להמלצה מה ניתן לעשות והאם זה תקין בגיל זה תודה

בהחלט, תפני לקלינאי תקשורת דרך הקופה....הוא זכאי לטיפול או להחזר על תשלום לטיפול פרטי. בגיל זה עדיין מעט צעיר, אבל כדאי כבר לפנות כי המתנה בתור בשלב זה לא תפגע בהתפתחות אוצר המילים ועוד. לפעמים ילדים בגיל זה "קולטים" את העניין ורוכשים את ההגה באופן ספונטני, אז, לא בלחץ אבל כדאי כבר לפנות לטיפול. בהצללחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה