לא משמיעה הברות בה/דה/מה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/04/2023 | 16:46 | מאת: רוני

היי, הבת של בת חמישה חודשים ושבועיים מבחינה מוטורית כבר מתהפכת לשני הצדדים , מסתובבת סביב עצמה (זחילת ציר) סקרנית,וחייכנית, מסתובבת לצלילים וקולות היא מקשקשת ומשמיעה קולות שונים כמו אהה, גהה, אה ג'ו, קה וכאלה אבל אני לא שומעת בה / דה / מה יכול להיות ששמעתי אותה במקרה ובאופן לא מכוון בבב / דה אבל גם זה אם זה היה קרה פעם אחת או פעמיים האם זה תקין ? מתי צריך לבחון את זה ? ומתי היא אמורה להשמיע כאלה קולות ?

בגיל חמישה חודשים המנעד של קולות עדיים בצלילים אחוריים בהיגוי, נשמע תקין

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה