קושי פתאומי לבטא מילים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/03/2023 | 08:09 | מאת: פיני

שלום. אשתי נמצאת בימים של לחצים שונים. באופן פתאומי הרגישה , שאינה יכולה להוציא מילים מהפה משך כמה שניות, למרות שהיא יודעת ברור מה היא רוצה. בבוקר המצב השתפר אך עדיין לא לגמרי. האם זה דורש טיפול, מלבד להרפות מהלחצים? תודה

הצעתי, לבדוק בדיקה גופנית, לחץ דם ועוד כדי להיות בטוחים שאין גורם פיזי שגרם לקושי החולף. לא יודעת בת כמה היא ומה מצבה הרפואי, אבל לפני שקובעים שמשהו רגשי חשוב לבדוק את ההיבט הפיזי ובריאותי

01/03/2023 | 15:27 | מאת: פיני

ראשית, תודה!!! אשתי בת 46, בריאה באופן כללי. השאלה שלי הייתה, האם התופעה לכשעצמה צריכה טיפול מידי, (כגון: חשש למשהו מוחי). תודה לתשומת הלב שהפנית אותנו לבדיקות הרגילות.

מקווה לבשורות טובות

29/11/2023 | 21:42 | מאת: נעמי

זו יכולה להיות תגובה או תופעה של מיגרנה?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה