כתבתי למטה לא יודעת אם את רואה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/02/2023 | 21:05 | מאת: נעמה

תודה! *אשמח לשמוע עם יש לך המלצה על קלניאית באיזור מודיעין *אם יש כזה דבר מעל גיל 18 לקבל עזרה מהקופח *ואיך אני יכולה לעבוד לשמוע דוקא מאוזן החלשה יותר שאני עם שתיהם!

יש מספר קלינאי תקשורת באזור מודיעין, עובדים באופן פרטי וגם עם הקופות, בבתי הספר ובגני ילדים... חוץ מגמגום או רקע רפואי מוצהר, אין טיפול בסל לבני 18 השאלה לגבי האוזן לא ברורה... זה לא כמו בעיניים שמכסים עין לחיזוק שרירי העיניין, לא לחיזוק הראיה! בכל מיקרה, המוח מעבד את המידע ולא רלוונטי מאיזה אוזן נכנס, חוץ מלסייע במיקום הקול במרחב.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה