דיבור ברור///////////////

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/01/2023 | 21:10 | מאת: נעמה

אני מושתלת שתל שבלול את השני פחות משתמשת.... תכלס קורה שאני מדברת לא ברור -בולעת מילים או לוחשת אשמח לשמוע איך אפשר לעבוד על זה לא לדבר בלחש או מידי בקול...

רצוי לעבוד עם קלינאי תקשורת ועדיף להשתמש בשני שתלים, שמיעה מאוזנת תשפר את הביקורת העצמית לדיבורך בהצלחה

05/02/2023 | 21:02 | מאת: נעמה

תודה! *אשמח לשמוע עם יש לך המלצה על קלניאית באיזור מודיעין *אם יש כזה דבר מעל גיל 18 לקבל עזרה מהקופח *ואיך אני יכולה לעבוד לשמוע דוקא מאוזן החלשה יותר שאני עם שתיהם!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה