ילד בן 4 שמשנה מילים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/01/2023 | 19:09 | מאת: :::

שלום הבן שלי בן ה4 מדבר די יפה מאז ומתמיד היה עניין שמילים שהיה אומר וידע מצויין פתאום הפכו למילה אחרת או בהברה דומה לדוגמא מתאים = מותר קורה לו המון אציין שהוא בגן שפתי אין כל כך יחס לעניין הזה לדעתי בגן האם מדובר במשהו מוכר?

רצוי לשאול את קלינאית התקשורת בגן. יכול להיות שמגלה את המילים ומשחק בהן וגם שיש לו קושי במיומנויות יסוד לשמירה על רצף ואבחנה שמיעתית. הוא בגן שבדיוק מטפל בזה, אז כנראה בכל מיקרה מטופל… תבקשי הדרכה מהגננת והקלינאי תקשורת להתייחסותך

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה