פעוט..................

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

31/07/2022 | 15:22 | מאת: מאי

היי,קצת רקע, הוא לפני ados , עוד לא אובחן. אני מנסה לשפר קשר עין שיש בקושי אצלו , בן כמעט שנה ו9. הקלינאית שהיינו אצלה במסגרת אבחון אמרה לא לתת לו את מה שחפץ עד שהוא לא מראה קשר עין גם איתי,ולא רק עם החפץ שהוא רוצה . אכן אני עובדת איתו וכשהוא מסתכל אני נותנת. האם זה מספיק שהוא מסתכל לשנייה? עצות ? ***ולא, אני בחיים לא ארעיב אותו, היא אמרה שלא יקרה כלום אם הוא לא יקבל במבה 5 דק ***

עדיף שתפני למישהו בהתפתחות הילד, שהוא יעבור אבחון ותקבלי הנחיות מתאימות לממצא בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה