משך טיפול בדחיקת לשון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/04/2022 | 13:46 | מאת: אמא

שלום, הבת שלי, בת 10, בטיפול אצל קלינאית תקשורת לדחיקת לשון אחרי שסיימה תהליך אורתודנטי של הרחבת לסת עליונה. אשמח לדעת כמה זמן בממוצע אורך תהליך הטיפול, בהנחה ומדובר בילדה שמשתפת פעולה ומבצעת את התרגול הנדרש. תודה רבה!

הערר בטיפול בהתמאה של השינוי ויישום בדיבור החופשי, זאת מטרת הטיפול והתירגול אמור להיות פחות אינטנסיבי ככל שמיישמים יותר. לגבי ביתך רצוי לשאול את הקלינאית תקשורת, לרוב בין שלושה לשישה חודשים

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה