בת 7 חודשים הפסיקה למלמל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/10/2021 | 22:27 | מאת: אמא מודאגת

שלום, הקטנה שלי מלמלה המון עד גיל 5 וחצי חודשים +- ממש הגיבה אלי במלמולים כמו ״שיחה״ שמתי לב שכבר חודש וחצי בערך היא לא ממלמלת. יש לה קטע שהיא מוציאה אויר וסוגרת את הפה, ונוצר לה מן רטט בשפתיים שמלווה ברוק (היה מש מצחיק בהתחלה). רק שמאז היא כל הזמן עושה את זה. רק את זה. היא הפסיקה למלמל מבחינה פיזית היא מסתובבת סביב ציר, מתהפכת המון, עושה סימנים של התחלת זחילה.. חייכנית ומגיבה אלינו בהתלהבות. בשבועיים האחרונים היא גם עם מחלה ויראלית שתפסה במשפחתון (נזלת ליחה שיעול שלשולים עיניים) לא יודעת אם יש קשר. מאוד מודאגת ואשמח להכוונה.

שלום, לא נראה שיש לך סיבה לדאגה. תינוקות "מתאמנים" על כל פעילות או מיומנות שרכשו, וזה על חשבון מיומנויות שכבר רכשו. לא הייתי דואגת. בוודאי לא כשהיא חולה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה