2 שאלות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/08/2021 | 02:30 | מאת: שאלה

שלום רב, שאלותיי: 1. מהו מיקום הלשון בעת מנוחה, דיבור ובליעה? אשמח לתשובה. קראתי שהלשון צריכה להיות מונחת בחיך העליון מאחורי השיניים בעת בליעה ומנוחה. שאלה 2 - מה דעתך על שיטת "מיואינג" שטוען שיש להשים את הלשון בחיך עליון מאחורי שיניים בעדינות ותוך זמן (לרב 3-6 חודשים) , זה יעזור לאסתטיקת הפנים, הלסת ודברים נוספים בפה? תודה רבה.

לא מבינה מה שאלה, תלוי בגיל, במבנה הפנים, בבשלות הנאורומוסקולרית ובעוד הרבה גורמים.....אי אפשר להשיב לשאלה מסוג זה, ללא התייחסות פרטנית.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה