בחור צעיר שרק לוחש כיוון שהדיבור מכאיב לו

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/06/2021 | 18:04 | מאת: נירה

בני בן 23 דבר המון במסגרת עבודתו ואבד את הקול. היום, 10 חודשים אחרי, רק לוחש ולא מדבר בכלל. טוען שהדיבור גורם לו לכאב. לא מערב אותנו בטיפול אבל אומר שהוא והקלינאית החליטו שיפסיק את הטיפול. האם הגיוני? אני מניחה שבכל שלב החזרה לדיבור תהיה כרוכה בכאב כלשהוא... האם זאת סיבה להפסיק? איך חוזרים לדבר?

מכוון שבנך בוגר, אין הרבה שתוכלי לעשות מלבד להציע לו לפנות לבדיקה אצל רופא אאג' וצוות של קלינאי תקשורת, בו זמנית... מרפאת קול בבית חולים תתן לו מענה משולב. כמו מחלקת אאג' בתל השומר או בבילינסון. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה