איבחון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/04/2003 | 04:19 | מאת: נעה

שלום רב אנחנו מתגוררים בניו יורק והייתי רוצה לאבחן את בני אצל איש מקצוע מבחינת יכולת דיבור (הוא בן שנתיים). האם ידוע לך על איש מקצוע הדובר עברית? תודה

כן, ישנה קלינאית תקושרת המשולבת בתוכנית PhD בניו יורק, שמה שמור באגודה הישראלית של קלינאי התקשורת, פני למנהלת המשרד דרך הכתובת [email protected] ובקשי ממנה את הכתובת של רים. במידה וזה לא ילך תוכלי לעיין באתר של הארגון האמריקאי asha.org ומנוע חיפוש שלהם חיפשי קלינאי גודר עברית באיזור ניו יורק. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה