אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

31/03/2003 | 16:48 | מאת: עזרא

אירוע מוחי כתוצאה מקרישת דם בראש : כתוצאה מכך השתתקה לו היד הפה והרגל מצד ימין והוא היה בבית חולים וקבל כדורים לדילול הדם וכרגע הוא נמצא בבית בשיקום: הבעיה היא שלפעמים הוא שוכח מה שהוא אומר יש לו בעיית תקשורת מה אפשר לעשות ???

דרשו בדיקה של קלינאי תקשורת אשר מיומן לאתר, לאבחן ולטפל בבעיות שפה וזכרון. הקליניא יוכל לאפיין את הקשיים (קושי בזכריה של שם, ארוע, שימוש בחפץ, במילה וכו, ) ולתכנן טיפול בהתאם. לכל אחד אשר עבר ארוע מוחי מגיעה 20 טיפולים בדיבור, במסגרת סל השירותים. אם במקום שהוא נמצא אין קלינאי בקשו להביא קלינאי מבחוץ, בהשתתפות חלקים או מלא של הקופה. אשמח לעזור במציאת קליניא על פי הצורך.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה