קושי בלהתנסח בזמן נתון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/12/2020 | 11:37 | מאת: לאה

יש לי בעיה מרכזית בחיים , אני מתקשה מאוד לבטא את עצמי בין אם שואלים אותי שאלה פשוטה עד שאני מצליחה להוציא משהו מהפה(לפעמים מגמגמת ולחוצה) האוצר מילים שלי מאוד דל, והמילים יוצאות מבולגנות אני קוראת ספרים רואה המון סרטים, מתארת בראש סטואציות ששואלים אותי שאלה ואני עונה כמו שצריך אבל לא מצליחה להעשיר את השפה שלי בזמן נתון. מפדח להגיד שהאחיינים שלי הקטנים מצליחים להתבטא יותר טוב ממני

מומלץ שתפנה לקלינאי תקשורת, גן במבוגרים ניתן לשפר את כושר הניסוח ואת אוצר המילים, במיוחד למי שיש מוטיבציה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה