תינוק בם 3 חודשים שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/06/2020 | 07:34 | מאת: חן

היי הבחנתי בקושי ביצירת קשר עין בתינוקי שלי שבן 3 וחצי חודשים בדקו אותו אחות טיפת חלב ורופאת התפתחות אבל אני איתו 24/7 ומרגישה שיש קושי התייעצתי בפורום והמליצה לי שאפשר ללכת לקלינאית תקשורת אף פעם לא שמעתי על זה בגיל ככ מוקדם שאפשרי האם את ממליצה ואפשרי לקחת לבדיקה תינוק?

13/06/2020 | 20:00 | מאת: חן

מציינת בטיפת חלב ורופאת התפתחות לא רואות בעיה אבל אני שמה לב שהוא מסתכל לרוב לכמה שניות ולא מתעניין יותר מתעניין בצעצועים ועל דברים אחרים למרות שגם אחרי כמה דק ממצה גם אותך קשה לו קצת להתרכז הרבה זמן במשהו נראה מאוד סקרן אבל מאוד! הוא כן עוקב אחרי הפנים שלי תמיד .ממלמל, מחייך המון ושם לב לפרצוף שלי בכל פעם אבל נראה שקשה לו עם יצירת קשר עין עם אנשים והקשר עין לזמן קצר מאוד האם מנסיונך שמעת על דברים כאלו וזה לא העיד חלילה על בעית תקשורת? מה עליי לעשות?! אני מוטרדת מאוד תודה לך מראש על התשובה

בגלל שאת מוטרדת מומלץ שתפני לקלינאי תקשורת במסגרת מעון להתפתחות הילד ולא רק בטיפת חלב, מכון להתפתחות הילד יכול לאבחן האם י סיבה לדאגה... בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה