לימודי הפרעות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/03/2003 | 13:02 | מאת: אורן

רצית לברר לגבי לימודים בתחום: - איפה אפשר ללמוד את התחום. - תנאי קבלה ( אם ידועיםלך) - האם אפשר לעשות תואר שני לאחר תואר ראשון בביולוגיה( שיש לי כבר) או שחייבים להתחיל מתואר ראשון. - מבחינה פרקטית - אם אני עושה תואר שני בתחום - האם יש הבדל ביני לבין בעל תואר ראשון? - האם יש עבודה בתחום כיום?

שלום, את מרבית התשובות תוכל לקבל באתר הבית של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il אי אפשר ללמוד תואר שני בלי תואר ראשון בהפרעות בתקשורת, כך שתצטרך, אם תחלית ללמוד, להתחיל מההתחלה, לימודי של שלוש או שלוש וחצי שנים לתואר ראשון (מסתמנת הארכה של משך הלימודים לעוד חצי שנה) יש המון עבודה במוסדות ציבוריים וכמספק שרותים בהסדר עם הקופות, יש עבודה במשרד החינוך, בתנאי העסקה כמורים וכן לאחר כמה שנים ניתן לעבוד באופן פרטי. כמו כן, זה מקצוע עם הרבה תחומי עיסוק ויש מקום לכולם! בהצלחה בכל אשר תחליט!

05/03/2003 | 09:12 | מאת: אורן

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה