עבודה עבור קל"ת בארה"ב

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/02/2020 | 05:30 | מאת: שלי

שלום רב, סיימתי לפני כשנה את לימודי B.A בהפרעות תקשורת ואני שוקלת לעבור לארה"ב. אשמח לדעת את תנאי העבודה (שכר, תנאים סוציאליים וכו') בארה"ב והאם תואר ראשון שנלמד בארץ תקף ? תודה רבה!

תואר ראשון בארה"ב איננו מספיק, שם נדרש תואר שני, והכרה של הארגון האמריקאי asha, תעייני בדרישות שרשומים שם. יש מדינות שמאפשרות לעבוד בביה"ס עם תואר ראשון בלבד, כי יש חוקים שונים בכל מדינה ובכל מדינה יש צורך בקבלת רישיון מקומי, בנוסף להכרה של הארגון הארצי. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה