דיבור מובנה לעומת דיבור ספוטני

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/11/2019 | 19:32 | מאת: אבא

מה ההבדל בין דיבור מובנה לעומת דיבור ספוטני? בשני מקומות באבחון של בני (בן 13) לגבי הגאים שונים כתוב פעם דיבור מובנה ופעם דיבור ספוטני. מה ההבדל ביניהם?

מובנה, בתוך מצב לא טבעי, כמו בתוך שיחה טיפולית םע הקלינאית, במצב של איבחון או כשנשאל שאלות ספציפיות דיבור ספונטני, כשזה ביוזמתו, מבלי שאלות מכוונות או מצב חיצוני מובנה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה