מתנה לקלינאית לסיום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/11/2019 | 23:03 | מאת: אילנית

האם נהוג להביא שי קטן לקלינאית לארח סיום טיפול? מדובר על טיפול של כמה חודשים. חושבת להביא לה משהו קטנה להודות לה אך לא אם בדרך כלל אל עושים זאת.

אם הקלינאי במקום ציבורי, אז אסור לה לקבל מתנות אם הטיפול פרטי, לא משנה עדיף מכתב תודה עם ציור או סיכום החוויה של הילד, בטיפול ולא חפץ כל שהוא. מכתבי תודה הם לדעתי מתנה הכי שווא

10/11/2019 | 21:55 | מאת: אילנית

לא יודעת בדיוק מה זה. זה מכון שעובדת עם רוב הקופות (אולי כולם לא יודעת) וגם עם ביטוחים אחרים. מקבלת התחייבות מהקופה... זה נחשב ציבורי? לא רוצה לעשות משהו שלא נהוג... (משני הכיוונים לא רוצה לא לקנות משהו אם נהוג כן אך לא רוצה לקנות משהו אם לא נהוג לקנות...)

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה