קול צורם

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/02/2003 | 01:44 | מאת: עורב

לכל מי שיכול לעזור, האם יש איזושהי דרך להיפטר מקול צורם, להפוך אותו לנעים יותר לאוזן? נמאס לי כבר לשמוע הערות בלתי פוסקות ורמזים דקים יותר וגם פחות בנושא. אגב, מיתרי הקול שלי תקינים וגם אינני עושה בהם שימוש יתר או שימוש לא נכון. תודה מראש! - עורב מיואש

שמך חמוד!!! ניתן בהחלט לשנות את גובה ומאפיינים אחרים של הקול. פנה תחילה לבדיקת מיתרי קול עדכנית וכן לבדיקת שמיעה. עם הממצאים האלו פנה לקלינאי תקשורת המטפל בקול ותתחיל לשנות הרגלי דיבור הניתנים לשינוי. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה