סטודנט להפרעה תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/10/2019 | 15:41 | מאת: חן

בטיפול האחרון שהיה לי לפני כשבוע היה בחדר בנוסף לקלינאי המטפל בי סטודנט להפרעה תקשורת שנמצא במהלך הלימודים. אשמח לדעת האם הסטודנט יהיה מעורב בטיפול ומה יהיה התפקיד שלו בטיפולים הבאים. מדובר בטיפול במבוגרים מעל גיל 18. ידוע באיזה שנה הסטודנט נמצא? (רוצה לדעת לפני טיפול הבא שיהיה לאחר החגים שיהיה לי רעיון כללי). לא הכי נעים לי שיש עוד משהו שם (זה מבך שיש עוד משהו שמסתכל עליי), האם ישאלו אותי אם הוא יטפל בי (במקום הקלינאי הרגיל) או שאין בחירה בנושא? תודה רבה!

את יכולה לסרב לנוכחות של סטודנט לחדר, זכותך לפרטיות! היו צריכים לקבל את רשותך לנוכחותו, מההתחלה ולהסביר לך למה נכנס וכל שאלה שאת תשאלי. התשלום לטיפול על ידי הקלינאי עצמו ואם את מסכימה אז טוב שיש סטודנט (לעתיד) אבל אם לא מתאים לך, זכותך לבקש שיצאה מהחדר במהלך הטיפול שלך

16/10/2019 | 21:46 | מאת: חן

אף האם בהכרח הסטודנט יקח חלק בטיפול או שישב בצד? (בטיפול האחרון ישב בצד אך האם בעתיד גם כן?)

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה