לימודים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/02/2003 | 10:26 | מאת: רויטל

ברצוני לדעת באיזה מוסדות לימוד ניתן ללמוד - הפרעות בתקשורת

18/02/2003 | 18:56 | מאת: דבורה

לתואר ראשון ושני ניתן ללמוד באוניברסיטת ת"א. זוהי תוכנית שקיימת כבר שנים. בשנתיים האחרונות נפתחו שתי תוכניות חדשות- באוניברסיטת חיפה ובמכללת הדסה בירושלים. שתי התוכניות חדשות ולכן עוד לא סיימה כיתה את כל 4 השנים וקיבלה את התואר, אבל הכל בפיקוח המועצה להשכלה גבוהה. גם אני מבקשת ללמוד את המקצוע- ראי הודעות בפורום זה מהשבוע שעבר.

עייני בפרק הדן בעניין זה באתר קלינאי התקשורת www.ishla.org.il לימודי תואר ראשון נמשכים כעת 3 שנים, אך יש כוונה להוסיף עוד חצי שנה, לשלושת התוכניות!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה