הלחץ שלא משתחרר לי מהאוזניים אני משתגע מזה !

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/07/2019 | 17:03 | מאת: נתנאל חמיאס

הייתי פעמיים אצל רופא א.א.ג בדקו לי את האוזניים אמרו לי שהאוזניים שלי תקינות הראתי להם את התצואות של הבדיקת שמיעה אמרו שהכל תקין איך תקיין אם האוזניים שלי עדיין בלחץ (תחושה של מלאות) לא שומע ברור קרה לי פתאומיי אני סובל ונימאס לי שומע חלקי לסירוגין פתאם ושוב נאטם לא מרגיש כאבים לא מרגיש כלום והתחיל לי תופעה בנוסף ללחץ שיש לי באוזן בזמן בליעה שומע קליק או פצפוץ באוזן ועושה אפצי הרבה מה אפשר לעשות במצב כזה אני סובל מזה וזה מפריע לי מאוד סליחה שאני חופר על זה אבל זה מאוד מפרייע לי איך זה מסביר שבבדיקת שמיעה ובדיקת טימנופטריה שעשיתי יצא תקין ואני שומע לחצים בשני האוזנייים סליחה שאני חופר על זה אבל אני סובל מזה :\

אני מבינה את מצוקתך, מכוון שכל הבדיקות היו תקינות הייתי פונה לנאורולוג, יתכן ויש שינויים המערכת העצבים. במקביל בודק לחץ דם, שינויים משמעותיים בלחץ הדם יכולים לגרום לתופעות של שינויים באיכות השמיעה בדיקות כלליות גם יוסיפו מידע לגבי מצב בריאותך הכללי. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה