קלינאית תקשורת כמקצוע

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/02/2003 | 18:35 | מאת: דבורה

שלום. אני כרגע סטודנטית שנה א' לפיזותרפיה וברצוני לעבור להפרעות בתקשורת. לאחר בירורים מעמיקים ובדיקת המקצוע זו עבודה שנראית לי מלאת אתגר ועניין וכמתאימה לי ביותר. אשמח אם תוכלי/ו לומר לי את דעתך על מקומות הלימוד החדשים- מכללת "הדסה" בירושלים ואוניברסיטת חיפה. שתיהן מתעתדות לקבל תואר ותעודת קלינאי תקשורת מטעם המועצה להשכלה גבוהה, אך רציתי לדעת, כיצד נראה הדבר בשטח? מהם סיכויי הקבלה לעבודה לבוגרי החוגים הללו? תודה מראש

יש מחסור גדול מאד של קלינאי תקשורת ושתי התוכניות מצויינות. מלמדים בהם קליניאם רציניים ובהחלט מדובר על מקצוע מעניין ומושך. ההכרה ניתנה כבר לשתי התוכניות ומבחינת מקומות עבודה ידוע לי שהשטח מחקה בעניין רב לבודרי כל התוכניות!

10/02/2003 | 08:16 | מאת: דבורה

תודה רבה רבה על תשובתך! עודדת אותי מאוד. נראה לי שאפנה למכללת הדסה, על אף שקבלת התואר עוד לא אושרה. שוב תודה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה