לימודי הפרעות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/01/2003 | 08:35 | מאת: מזל

האם הלימודים בחוג הפרעות בתקשורת במכללת הדסה בירושלים נחשבים רציניים בתחום ?? האם נראה שיוסדר שם תואר ראשון בסופו של דבר ??

הלימודים במכללת הדסה רציניים ביותר והם מקנים תואר ראשון אשר מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוה ובהמשך לכך על ידי משרד הבריאות והאגודה השיראלית של קלינאי התקשורת. הדרישות להתקבל ללימודים שם אינם נופלים מאלו של האוניברסיטאות והם מפעילוים, החל משנה זו, מרפאה לימודית באותו בניין, דבר המאפשר מתן הדרכה צמודה למערכת הלימודים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה