לימודי קלינאות תקשורת בחו"ל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/01/2003 | 00:34 | מאת: מאיה

האם ניתן ללמוד קלינאות תקשורת בשפה שאינה שפת אם ולהתמחות בשפה זו? אני שוקלת ללמוד קלינאות תקשורת בארה"ב- האם זה אפשרי?

כן, תוכלי ללמוד בארה"ב, רק תקחי בחשבון שכדי להכניס למקצוע שם נחוץ לך תואר שני מתוכנית מוכרת על ידי האגודה האמריקאית של קלינאי התקשורת. וכן עבודה של שנה תחת הדרכה לקבלת מעמד של הנקרא CCC בעניין של שפה תלוי באיזה מקום תשתלבי וכן רמת הידעיות שלך באנגלית. יכול להיות שבמידה ויש לך מבטא חזק יגבילו את עבודתך לאוכלוסיה מבוגרת או לא יתנו לך לעבוד עם ילדים קטנים או בהיגוי. יחד עם זאת, במידה ותשובי לארץ עם פחות מהתואר למעלה יהיה עליך להשלים את הלימודים לרמה הנדרשת בארץ, כך שתתכנני טוב את לימודיך להכללת תואר שני ו CCC בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה