לומדת Hearsay

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/01/2003 | 13:05 | מאת: ימית

שלום רב, בהשמך להודעתי הקודמת, האם הלומדה המצויינת בנושא רלוונטית לטיפול בבעיות קשב וזיכרון, שאינן נובעות מפגיעה מוחית עקב תאונה, אלא כליקויי למידה. אם כן, האם השימוש בלומדה זו מקובל בארץ? תודה רבה, ימית.

zu thbv kunsv tkv ,ufb, ,hrduk! זהו כלי ככל הכלים לעבודה אשר צרכיה להיות חלק של תוכנית טיפול והתערבות. תוכנה זו לא עומדת בפני עצמה, אלה מהווה כלי תרגות העונה על צורך בתירגול בתחומים מוגבלים ואינה מלמדת אלה מתרגלת כישורים שהיו ונפגעו, מתוכנן למבוגר ולא לילד!!!!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה