היי, רציתי לדעת .. ..

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/02/2018 | 15:33 | מאת: אלמוג

אני בת 29, כשהייתי בת 16 בערך עשו לי גשר בשיניים ולאחר מכן היה לי פלטה בלילה .. הפלטה על השיניים למעלה ולמטה הייתה רק בלילה בכדי שהלשון תלמד להיות בפנים. אני מגיל קטן מאד מדברת עם ש' מורגשת. הייתי אצל קלנאית תקשורת בעבר ולא עזר אמרו שזה מולד ואין דרך לתקן. אני אישית כבר למדתי לחיות עם זה.. השאלה האם עוד לא מאוחר .. ויש דרך לתקן ..?

אני מקבלת מפעם לפעם מטופלים עם אותו סיפור, מסמינה אותך ליצר קשר ולהגיע לבדיקה ושיחה כדי לברר , אם יש לך מודעות ורצון לשפר, תמיד אפשרי! טל - 050-2099435

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה