גראס וליקויי למידה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/12/2002 | 09:49 | מאת: sharona

שלום רב, היכן ניתן למצוא מידע התומך בקשר בין גראס לליקויי למידה ומאמרים הסותרים זאת? תודה רבה שרונה

חפשי באתרים העוסקים בסמים מכוון שאין מידע אמין מבחינת הדווח של המשתמשים! בכל מקרה גראס יכול, כמו כל דבר אחר להיות רק מתווך לגבי אנשים עם נטיות ללקויי למידה ובעקר לקשיי ריכוז.....\המחקים מבחינה זאת ובתחום זה הינם מגמתיים ולי לא ידוע על העלאת הנושא בקרב אנשים העוסקים בליקויי למידה, פרט לעובדה ששימוש בסמים נעשה חריף בקרב ילדים שקיבלו רטלין ואולי המקור משותף למה שקורה בהתבגרות... חפשי גם תחת גיל התבגרות... בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה