שיבוש בהגיית צ' ו- ס'

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/11/2017 | 11:35 | מאת: אמא

שלום בתי בת ה 7 משבשת את האותיות צ' ו- ס'. ביקרנו אצל קלינאית תקשורת שאמרה שייקח מעל 10 מפגשים, ייתכן שכ-15 ע"מ לתקן את ההגיה. מכיוון שחשבנו שמדובר בבעיה פשוטה, שתיפתר במפגשים בודדים, נשמח לדעת מהו משך הטיפול הממוצע לבעיה זו. תודה רבה.

9 טיפולים בגיל זה, הם על חשבון ביטוח הבריאות הממלאכתי, דרך קופת חולים. אם ביתך בכתה א' מספר הטיפולים יכולים להספיק, מי שיש לו ביטוח משלים, יכול לקבל עוד 40 טיפולים... כל זאת מדי שנה, עד גיל 9. אם השיניים הקדמיות התחלפו, כדאי מאד לפנות ולטפל, גיל 6 הוא גיל מצוין להצלחה בטיפול זה. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה