מהו קלינאי מנוסה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

21/12/2002 | 21:12 | מאת: לירון

שלום פרידה, או כל אדם אחר שיוכל לעזור לי בעניין זה. הייתי מעוניינת לדעת כמה שנות נסיון דרושות בכדי שקלינאי תקשורת יחשב כקלינאי "מנוסה" (למשל - לצורך מחקר והשוואה בין קלינאים מנוסים ללא מנוסים). תודה לירון

קשה לקבוע, קופ"ח מכבי חותם על הסכמים עם קלינאי בעלי נסיון של 3 שנים לפחות ולצורך מתן הדרכה אנו ממליצים על נסיון של 10 שנים ותואר שני. היום ישנם מספיק קלינאים בעלי ותק מקצועי של יותר מ- 20 שנה, כך שהקביע הינה שריריותית / נסי להשתמש בשכן הישר ובהגיון ותמצאי את התשובה, בכל מיקרה, לגיטימי לחפש איש מקצוע, בכל מקצוע, הנירא אמין ונותן תחושה שיודע על מה הוא מדבר. אפשר תמיד לשאול שאלות על נסיונו ולנסות לקבל המלצות ממטופלים אחרים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה