איך אפשר לבטא ר' מתגלגת?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/07/2017 | 19:57 | מאת: רון

האם אני יכול ללמוד לבטא ר' מתגלגת? כי כל חבריי ואחיי יודעים לעשות את זה ואני לא מצליח ללמוד... מישהו יכול לנסות להסביר לי?

בעקרון, את יכולה ללמוד... תלוי בת כמה את ולמה את צריכה.. וכמובן, כמה ומה את מוכנה להשקיע לצורך הלמידה

13/07/2017 | 13:30 | מאת: רון

דבר ראשון, אני בן.. וזה מובן בכל השאלה "האם אני יכול", "אני לא מצליח" וכו' אבל לעניין, אני בן 16 ואני רוצה ללמוד איטלקית כי כל המשפחה שלי דוברת איטלקית.. אבל אין לי את הר' המתגלגלת של השפה, והם יורדים עליי וקוראים לי 'צפוני' אני מוכן להשקיע כמה שצריך, אבל לא ענית לי.. את יכולה להסביר לי?

מעלים את קצה הלשון למעלה, ונותנים לו לרטוט מספר פעמים..... אם אתה באמת מעוניין, תפנה לקלינאי תקשורת, דובר "ר" רוטטת שילמד אותך. אני מבינה בהחלט את הצורך שלך, בהצלחה לגבי המין, טעות שלי, סליחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה