היפרלקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/12/2002 | 10:22 | מאת: שרית

לפרידה שלום . . . אני סטודנטית לחינוך מיוחד, אשר עובדת עם ילד בעל היפרלקסיה. ראיתי כי לפני מספר חודשים כתבת שבכנס הקרוב ידברו על היפרלקסיה. אודה לך מאוד אם תוכלי להפנות אותי לחומר בנושא. מצאתי ספר שנקרא"קריאה בגיל צעיר מדי", אך פרט לו לא מצאתי חומר בנושא. בתודה מראש שרית

לצערי אין בידי חומר כזה, תוכלי לפנות למחלקה לחינוך או לסיפריה בחינוך ולחפש בתחום האוריינות. בעקרון היפלקסיה הינה תופעה "פתולוגית" והינה מלווה במאפייני התנהגות נוספים, כחלק מסינדרום.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה