התפתחות שפה בגיל שנה ו8 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/05/2017 | 14:11 | מאת: אור

שלום בני בן שנה ו8 חודשים אומר אבא . כשאני מבקשת ממנו להגיד אמא אומר אומא אבל לא פונה אליי ואומר אמא יודע איך עושה פרה אריה כבשה חתול כלב וברווז אבל ההתרשמות שלי שמילים הוא לא אומר רק בודדות כמו במבה אוכל מים הלו בייביי כשאני מבקשת ממנו משהו הוא מבצע כמו נותן את המוצץ מביא לי יד נותן כיף הוא שר שירים לה לה לה האפצי כשהוא מטייל בבית מחקה את התנועות שאני עושה כששרים יחד עשר אצבעות סופר עד 4 כפעולה ויורד במדרגות אבל הוגה רק את סוף הספרה יש טעם לבדוק את הנושא לעומק?

אין צורך בכלום.... רק בדוק את שמיעתו, לצאת לידי חובה! ותעודד אותו לתקשר, בכל צורה. אתה מתאר ילד תקין.... אם לא יהיה שינוי בעוד חצי שנה, פנה למכון להתפתחות היל או לקלינאי תקשורת ישירות.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה