הצבעה...............................

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/03/2017 | 13:13 | מאת: ג'וליה

שלום רב, בתי בת שנתיים מצביעה עם האמה. אחרי שאני מראה לה עם איזו אצבע להצביע לאחר כמה דקות שוב מצביעה עם האמה. זה תקין? שאלה נוספת,עד איזה גיל ילד אמור לבחור יד שולטת? הילדה אוכלת עם יד שמאל ויכולה לצייר עם ימין. האם לאפשר לה להחליף בין הידיים? תודה.

העקר שהוא מראה מה היא רוצה, מה זה משנה, כעת, האיזה אצבע? וגבי העדפת יד, יכול להיות עד גיל 3-4 ואפילו יותר. תני לה לבחור ואת יכולה תמיד לתת לה לאותו יד, היא תחליט אם להעביר ליד אחר או לא. מה שיהיה מתאים לה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה