מדבר ב-"ס"

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/12/2002 | 17:20 | מאת: הגר

שלום, בני בן ה-15 אינו מבטא את האות שין ('ש') אלא סמך ('ס'). שאלתי, האם עדיין יש מקום להתערבות קלינאית תקשורת או שזה כבר מאוחר מדי ודינו לדבר כמו הרבה פוליטיקאיים ידועים וסתם אנשים מהשורה? אשמח לקבל את תשובתכם בנושא. בתודה ובברכה, הגר

במידה ובנך מעוניין בטיפול, אז, עדיין לא מאוחר. הכל תלוי במוטיבציה ובמודעות שלו, וכמובן ביכולת של הסביבה להבינו או להביכו עקב הסילוף של השורקות. תתיעצי איתו וקבלי ממנו דעה - באופן כללי, גיל ההתבגרות הוא "חלון הזדמנות" לשינוי ושיפור בכל התחומים, כולל דיבור

05/12/2002 | 16:03 | מאת: הגר

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה