מילים שבורחות בשטף דיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/12/2016 | 17:27 | מאת: איריס

בתי בת ה19 מתלוננת שמזה זמן היא נתקלת בתופעה שתוך כדי שטף דיבור או הדרכה היא נתקעת ובורחת לה מילה מה לדעתכם כדאי לבדוק ? תודות איריס

מה דעתה, היא מוטרדת??

12/01/2017 | 16:39 | מאת: איריס

כן היא מוטרדת ושותפה לשאלתי

כן , כדאי לבדוק... אצל קלינאי תקשורת תבדק מבחינה שפתית, אך רצוי לבדוק באופן כללי את מה שהיא חווה בחייה היום, האם יש לה משהו שמתריד אותה וגורם לה לחוסר שקט או חוסר ריכוז? משהו רגשי.....בודקים אז אצל פסיכולוג......

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה