היכן אפשר קלינאית תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/11/2002 | 13:59 | מאת: אביבים

בס"ד בנותי התאומות זקוקות לטיפול אצל קלינאית תקשורת באזור ר"ג המרכז, הם טופלו בעבר באורתופון אצל קלינאית תקשורת שהחליטה להפסיק את הטיפול בבבנות עקב איחורים ביטולים וזאת ומכיוון אביהם נכה מוגבל בכיסא גלגלים והוא היחידי המסוגל להביא אותן לטיפול מכיוון שאשתו עובדת כמפרנס יחידי ואין מקום חלופי שיש בו גישה לכיסא גלגלים הנכה הינו חבר בקופ"ח כללית יש את סיכומי האבחון מחפשים קלנאית ואו מכון שיוכל לקבל אותן עם הרבה הבנה יש לכם הצעות המלצות עם גישה נוחה לכיסא גלגלים נשמח לקבל תודה

במידה והילדות הינם בגיל בית ספר אפשר לפנות דרך ועדת השמה וחינוך המיוחד, לקבלת טיפול במהלך שהותם בביה"ס. בעניין האחורים אין מה לעשות, מרבית המרפאות חייבות לעבוד בתוך מסגרת של שעות טיפול קבועות, איחור של מטופל אחר גורר אחריו איחורים ליתר המטופלים וזה לא הוגן לאלו המקפידים להגיעה בזמן לטיפול. הבעיה אכן רצינית וניתנת לפיתרון על ידי מערכת החינוך והחברה במקום מגוריכם. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה