הבעה ובניית משפט

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/11/2002 | 11:24 | מאת: אורי

אני בן 31 ובעל מקצוע חופשי התלוי במידה רבה בתקשורת, שכנוע והבעה בע"פ. האם ניתן להמליץ לי על מומחה/בעל מקצוע שיעזור לי בבעיה של בנייה נכונה של משפט והבעה בע"פ בכלל. אני מתכוון גם לאימון כולל החל מריכוז המחשבה, בנייה בראש של מסר, הבעתו התקנית וכו' ?

תוכל לנסות לפנות לקלינאי תקשורת העובדים עם מבוגרים, זו לא פניה שיגרתית, אך אפשר להעזר בטכניקות למידה ושפה לסייעה לך. גם ישנם פסיכולוגים קוגניטיביים שיכולים לעזור בתיכנון אסטרטגיות שפתיות. למציאת קלינאי תקשורת באיזור מגורך פנה לאגודת קליאני התקשורת: www.ishla.org.il בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה