לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/11/2002 | 22:50 | מאת: מיכאלה

מזה שנה וחצי אני סובלת מלחץ באוזניים בעיקר באוזן שמאל עשיתי את כל הבדיקות אצל כל הרופאים האפשרים ולא מצאו כלום. רופא מישפחה הציע לי לפנות לפסיכולוג שאולי זה סימפטום של מתח נפשי אני חושבת שזה עושה לי את הלחץ ולא ההפך וגם חשבו שזה מהלסת . היתיעצתי עם נאורולוג והוא הציע לי כדור בשם פריזמה אבל לאחר שקראתי את תופעות הלואי פחדתי לשתות אז אני ממש סובלת ושאלותי הם א ממה אני בדיוק סובלת וב. האם לכדור פריזמה יש באמת תופעות לואי או שכדאי לשתות ואז אני ירגיש טוב ושמחה כי אן לי מצב רוח ואני לא יודעת מה קדם למה הבצה או התרנגולת במרכאות סתם פיתגם אז אשמח לקבל תשובה מכל מי שמבין מיכאלה

האם פנית לרופא אאג'? תופעה כזו יכולה להיות קשורה לבעיה באף, בעצב השמיעה או אפילו בלחץ בתוך האוזן. במצבים פסיכולוגיים נדיר שיהיה הבדל בין אוזן אחת לשניה, כך שאולי כדאי להמשיך לברר מה עוד ניתן לעשות בטיפול רפואי, באשר לתרופות שאלי את הרופא בקשר לתופעות לווי, רק רופא יוכל להסביר לך וליעץ בנושא זה. במידה ולא תקבלי מענה תוכי לנסות טיפול ברפוא לא קונבנסיונלית אשר לעתים יכול לתת מענה לבעיה של שינויי לחץ באיזורים שונים בגוף. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה