כיח קצר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/11/2002 | 14:31 | מאת: שירה

לבתי בת ה12 יש יכ קצר שנמפריע לה בצורת דיבור שגם לא מובן וגורם ללעג בפני הילדים מה גם שזה מוריד מבטחונה העצמי. בעבר הציעו לנו לעשות לנ ניתוח להוסיף תלת לועי לכיח לתיקון הדיבור משום מה עד היום לא נוצר קשר ותאריך וככל שהזמן עובר אנו ההורים מודאגים יותר ממצבה החברתי ומביטחונה העצמי הנמןך עקב הדיבור הילדותי והמנפנפ מהאף וכן טיפה צומרני . אנו מעונינים שהילדה תעשה את הניתוח אך חוששים נורא. האם יש עוד הורים במצב שלנו אם ילד/ה שיכולים לתת לנו עצה או חומר רפואי על מצב זה ואם ביכלל הניתוח אכן יעזור?" בתודה הורים מתוסכלים

לא ידוע לי על הורים כאלו, כמובן שלאחר פניה לרופא המנתח ולקלינאי התקשורת אשר נוהג לעבוד איתו תוכלו לבקש מהם, במידה ויש הסכמה מהורים כאלו, לפנות להורים לילדים אשר נותחו בעבר. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה