שפת הסימנים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/10/2002 | 00:31 | מאת: ארז זאבי

עופר אהלן אני מקווה שאתה זוכר אותי מהחוג עופר אני לא מבין למה לא לומדים בחוג את שפת הסימנים קלינאי התקשורת נכון שיש היום שיטות מקדמות יותר אבל שפת הסימנים זה בסיס לתקשורת לכבדי שמיעה . הדבר משול שבבית ספר יסודי מלמדים את לוח הכפל וחיבור חיסור כפל וחזקות אחר כך תמיד התלמידים משתמשים במחשב שיש לו את הפעולות האלו. אבל תמיד מלמדים תלמידים את הבסיס שפת הסימנים זה לדעתי הבסיס לכל כבדי השמיעה בתקשורת אליהם

מכוון שזו פניה אישית והמשך לשיחה עם דר' אמיר אין לי מה להוסיף, אבקש מדר' אמיר להשיב. נא המשך לבדוק את האתר.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה