טינטון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/10/2002 | 23:01 | מאת: נאור

נפצעתי בתאונת אופניים שבמהלכה התנגשתי בעמוד לפני כשנתיים. התאונה גרמה לשבר בבסיס הגולגולת, עקב כך נקרע אוזן התוף של אוזני השמאלית. מאז אני סובל מחרשות מוחלטת באוזן שמאל ומצפצופים בלתי פוסקים. אשמח אם תוכלו לספר לי על המחלה ועל אפשרויות הטיפול בה. בתודה מראש.

09/10/2002 | 08:06 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

למרות שקלינאי תקשורת עוסקים בטיפול בבעיות דיבור ושמיעה, נראה לי ששאלתך צריכה להיות מופנה לפורום אא"ג, שם תוכל לקבל תשובה מאיש המקצוע העוסק בתחום באופן ישיר. בנתיים, אם תבצע חיפוש באינטרנט תוך שימוש במלה tinnitus, תמצא חומר רב על הנושא. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה