סינןסיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/06/2003 | 22:41 | מאת: צביה

מילדות אני סובלת מסינוסיס , וכל שנה זה חוזר לעצמו בחורף, השנה זה התגבר שכבר שלשה חודשים אני סוכלת משיעולים ונזלת ירוקה, שזה מגיע אם כאבי ראש עיפות ותחושה של חוסר יציבות, הרופא שלי החליט שזהו חייבים לנתח, אני האמת שממש לא מעונינת בניתוח כי זה דורש דברים אחרי זה שאני לא יכולה להרשות לעצמי האמת שאני מאוד סובלת , האם יש אפשרות לטיפול אחר, כי כבר קיבלתי את כל התרופות האפשריות אשמח עם תענו לי בהקדם.

לקריאה נוספת והעמקה
23/06/2003 | 11:01 | מאת: מוטימוט

שלום צבייה סינוסיטיס כרוני שלא מגיב לטיפול תרופתי ביעילות לא בהכרח מחייב התערבות ניתוחית. ניתן להקל משמעותית בצורה יעילה ובטוחה על הסימפטומים בעזרת דיקור סיני או צמחי מרפא סיניים: להורדת הגודש, פתיחת האף וכן, הקטנת עוצמת ההתקף. אני מטפל בדיקור בביה"ח איכילוב ואשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי

24/06/2003 | 12:52 | מאת: צביה

למוטי שלום שמחתי שענית לשאלתי אשמח עם יהיה אפשר ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח להגיע אליך כי יש תור בביה"ח ב- 2.7. טל' 089236560

28/06/2003 | 12:53 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אמנם תיתכנה (עקרונית) אפשרויות טיפול אחרות פרט לניתוח, אך הן כרוכות בטיפול תרופתי ממושך. כדי לבחון אם אכן קבלת את "כל התרופות האפשריות" רצוי לקבל חוות דעת נוספות. השמרי מתקוות שוא המוצעות בלי סוף ע"י מרפאים שונים ומשונים. אישית, מעולם לא שמעתי על הצלחה בטפול ברינוסינוסיטיס כרונית ע"י רפואה סינית.

מנהל פורום אף אוזן גרון