צלצולים באוזניים לאחר מסיבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/12/2011 | 11:15 | מאת: ירדן

שלום לפני יומיים ( יום שלישי ) היום יום חמישי .... הייתי במסיבה במועדון אני מאמינה שעמדתי קצת קרוב לרמקולים ... כשחזרתי הביתה הרגשתי תחושה של סתימה באוזנייים ושמעתי מוזר אנשים שמדברים אליי או רעשים מסביב וצלצולים באוזניים .. הייתי בטוחה שאני יקום יום למחרת זה ייפסק אבל זה המשיך התחנה שהאוזניים פחות סתומות אני שומעת טוב אבל הצלצולים בלתי פוסקים .... היום בבוקר ( יום חמישי ) הם ממשיכים אני דואגת נורא !!!! מה עליי לעשות ?

24/12/2011 | 11:14 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב זה עובר תוך כמה ימים ברוב המקרים כך שבעיקר את צריכה להרגע ולא להיות בפאניקה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון