שיתוק מיתר קול
דיון מתוך פורום אף אוזן גרון
לפני כחודש החלה אצלי צרידות. רופא א א ג איבחן מיתר קול מיתר משותק(בדיקה -מצלמה) הוא הפנה אותי להמשך טיפול אצל קלינאית תקשורת. השאלה שלי האם יש סיכוי שהמיתר המשותק יחזור לתפקוד מלא? האם הוא ישאר משותק? האם קרה בעבר שמיתר חזר לתפקד? כששאלתי את הרופא מהן הסיבות לשיתוק, הוא טען שעד היום לא יודעים מהן הסיבות וזה יכול לקרות לכל אחד. תודה.
שכחתי להוסיף, עשיתי בדיקת סיטי והכל תקין. כמו כן, בעת שתיית נוזלים אני נחנקת...הבנתי שזה בגלל שאין סגירה. ממה שהבנתי מהרופא המיתר לא מתפקד.
ושאלה נוספת שמציקה לי...אני גננת וכרגע אני בחופשת מחלה. רופא א א ג אמר לי שאסור לי לדבר למשך חודש לעומת זאת היום, בב"ח הרופא שבדק אותי (בדיקת מצלמה - רופא א א ג) אמר לי..מה פתאום, אני כן צריכה לדבר, רק לדבר רגיל לא ללחוש ולהיפך לא לדבר בקול רם. אני כבר לא יודעת למי להקשיב...האם בתום חופשת מחלה אני אוכל לחזור לעבודה? תודה.